Yhteiskappaleen julkaisseet Temper2 ja Ruma antavat vinkit kesäiseen kaupunkilomailuun!

Ohjelmassa kesähesan fiilistelyä ja päänsisäisiä Barcelonan-matkoja.

14.06.2017

Yhden miehen edm-kokoonpano Temper2 ja modernia r’n’b:tä laulava Ruma julkaisivat yhteiskappaleen Barcelona.

”Barcelona on fressi future bass -henkinen kappale, jossa kuulee vaikutteita artisteista kuten Flume ja Ty Dolla $ign”, Temper2 eli Markus Rauramo kommentoi.

Kappaleessa ei ainakaan suoraan käppäillä La Ramblalla, ihmetellä Parc Güellia, rakenneta Sagrada Familiaa, eikä käydä katsomassa jalkapalloa Camp Noulla. Ruma eli Ville Pulkkinen, mikä on tämän biisin Barcelona?

”Tämän kappaleen Barcelona on jokaisen oma sielunmaisema, johon on hyvä paeta arjen haasteita. Se voi olla ihan konkreettinen mesta tai ajatusmalli, millä pääsee stressiä ja kiirettä karkuun. Henkilökohtainen miniloma. Tämä mesta on se, kun sinä suljet silmät ja pääset pois vaikka muistoihin tai haaveisiin, ja se hymy vaan leviää kasvoillesi sen surauksena. Minulle tämän aiheuttaa Barcelona.”

Kaksikko on mahdollista nähdä livenä ainakin RMJ- ja Weekend-festivaaleilla, mutta eiköhän kesällä ehdi myös lomailla. Pidetään kaupunkiteemaa yllä: antakaa lukijoille reissuvinkkinne kaupunkilomaan!

”Ykkösenä ehdottomasti Berliini, koska kaupungin open air -bileet, Badeschiffin uimamestat ja yleinen maailman rennoin viba mikä siellä on, saa multa täydet kesäpisteet”, Rauramo aloittaa.

”Minun piti sanoa Berliini! Heitänkin jokerin: Bad Hersfeldin kylä Saksassa. Se on tuollainen kylpyläkaupunki 100 kilometriä Frankfurtista. Mieletön paikka. Sellainen kunnon keskiaikainen ja kaunis kylä. Olen ollut duunissa tuolla yhdessä hotellissa aikoinaan ja voin kertoa, että huh huh mikä mesta. Saksa ei ole paska maa!”, Pulkkinen jatkaa.

”Toisena kesäkaupunkivinkkinä vetäisin kotiin päin ja sanoisin Helsinki, sillä kesähesa on ihan parasta. Suomalaiset herää talviunilta ja joka päivä tapahtuu aika kiinnostavia juttuja. Ääniwallin sunnuntaiset päiväbileet ulkona, Altaalle ottamaan brunaa ja hengailu Halkolaiturilla katsellen vanhoja purjeveneitä on aika priimaa!”, Rauramo hehkuttelee.

”Minä heitän toiseksi mestaksi Ibizan! Jos kunnon hc-biletys ja hyvät dj-keikat kiinnostelee, niin kyllä tämä on se place to be. Legendaarinen Ibiza on maineensa arvoinen. Suosittelen kiertämään isoimmat klubit ja botskibileet! Eikä kannata ottaa hotellia, vaan villa vähän pidemmältä ja hyvällä porukalla”, Ruma päättää.

Ibizat ja Berliinit saavat kuitenkin odottaa vuoroaan, sillä nyt sinne päänsisäiseen Barcelonaan:

Lisää luettavaa