Yksi aikamme merkittävimmistä pop-säveltäjistä julkaisi kolme levyä kerralla – kansikuva ei sovellu perheen pienimmille

Uutta The-Dreamia

22.12.2018

Jos kuuntelet takavuosien tai lähivuosien kuumimpia rnb-hittejä, niin niiden tekijäluettelosta saattaa löytyä tuttu nimi: Teriush Nash. Taiteilijanimellä The-Dream paremmin tunnettu kultasormi ja kurkku on lahjakas tekijä, jonka sävellyksiä löytyy muun muassa niin Beyoncén, Rihannan, Jay-Z:n, Kanye Westin ja Justin Bieberin levyiltä.

Jättihittien lisäksi The-Dream on toki säästänyt itselleen muutaman bängerin ja balladin. Vaikkei aivan Chris Brown -tason supertähdeksi olekaan itse noussut, niin The-Dreamin rnb-tuotokset ovat tunnetusti hyvin laadukkaita.

Viime vuosina The-Dream on ottanut hieman löysemmin ja edellinen varsinainen studioalbumi on vuodelta 2013. Toki vuonna 2017 julkaistiin Genesis-visuaalialbumi.

Nyt The-Dream on päättänyt paikata hiljentynyttä julkaisutahtiaan ja pisti kerralla tripla-albumin pihalle. Ménage à Trois: Sextape Vol. 1, 2, 3 pitää sisällään 40 kappaletta.

Levyn kansi on sitä luokkaa, ettei sitä välttämättä halua pitää näytillä julkisessa kulkuneuvossa liian kauaa esillä. Se ei yllätä, jos levyn nimeä miettii.

Kokosimme nipun näytteitä alle, levy löytyy useimmista suoratoistopalveluista.Lisää luettavaa