Yksi suomen ahkerimmista bändeistä päästää katsojan kulissien taakse – Gasellien klassinen kesätelevisio sai jälleen uuden osan

Gasellien maailmassa tapahtuu.

Markus Paajala

Gasellit kiersivät tänäkin kesänä Suomen keikkasavanneja sarvet putkella. Päälavoille useammilla festareilla päässyt yhtye on julkaissut taas klassisen kesätelevisio-jakson kesän tekemisistään, joissa päästään kurkistamaan ahkeraan yhtyeen keikkakesän kulissien taakse.

Käytännössä tämä kaikki tarkoittaa päämääräistä sekoilua alati vaihtuvissa maisemissa. Tänäkin vuonna on tuttuja Gasellit-kasvoja aina Kuosmasesta lähtien. Kuosmanen on olennainen osa Gasellien taivalta ja nähtiin ajamassa ”Jusan pököttiä” yhtyeen All Day -festivaalissa nähdyllä 10-vuotisjuhlakeikalla.

Dokumentissa kurkistetaan Crazy Jusan kreisikesään, tutustutaan Gasellien keikka-autoon, vältellään VIP-tiloja ja kuullaan riisuttu versio Se ei kuulu sulle -kappaleesta.

Jos olet halunnut nähdä miltä villi keikkaelämä näyttää tai aistia tuhdin annoksen Gasellit-tavaraa, niin sitten kannattaa katsoa tuore pätkä alta.

Ohjauksesta vastaa Visa Mäkinen.