Yle palauttaa ruutuun vanhan klassikko-ohjelmansa – mukana Mariska, Antti Holma, Jari Tervo ja Ali Jahangiri

Runoraati tekee paluun.

Runoraati-ohjelmaa esitettiin Ylen kanavilla itsenäisenä ohjelmana vuodesta 2003 aina vuoteen 2012 saakka. Ohjelmassa sen vetäjä Minna Joenniemi sai jokaiseen jaksoon vieraita, jotka sitten arvostelivat runoja eri aikakausilta ja eri teemoilla.

Nyt ohjelma tekee paluun. Ylen verkkosivuilla ohjelman vetäjä Minna Joenniemi kertoo, että nyt kirjastot ovat kiinni, runoudelle on kenties jopa entistä enemmän tilausta.

”Herätämme poikkeusolosuhteissa Runoraadin eloon Yle Olohuoneen erikoislähetyksenä. Olemme tilanneet nykyrunoilijoilta – Juho Kuuselta, Heli Laaksoselta, Susinukke Kosolalta, Ilpo Tiihoselta ja Aura Nurmelta – runot, jotka käsittelevät tätä erityistä kevättä. Television raadissa mukana ovat mukana muun muassa Jari Tervo, Antti Holma, Ali Jahangiri ja Mariska, joka vastaa myös illan musiikista”, verkkosivuilla kerrotaan.

Ylen ohjelmasivulle pääset tästä.

Runoudesta ja kielestä oli kyse myös eilisessä Madventures-jaksossa, jossa nähtiin eräs kaikkien aikojen kotimaisista freestyle battleista. Tuosta jaksosta lisää täällä ja täällä.

Lisää luettavaa