Kuka on Madventuresissa kannabiksen puolesta puhunut Pajafella?

Pajafella on tuottelias räppäri.

21.04.2020

Nelosella nähtävän Madventures Suomen tuoreimmassa jaksossa nähtiin kohtaus, jossa ohjelman kasvot Riku ja Tunna viettivät aikaa Pajafellan kanssa, joka poltti pilveä autossa. Ohjelmassa he keskustelivat kannabiksesta ja sen viihdekäytön laillistamisesta hyvin avoimesti. Jos et nähnyt jaksoa, se on katsottavissa Ruudusta.

Kohtaus herättää varmaasti runsaasti huomiota ja monille saattaa herätä kysymys, kuka on Pajafella? Rumba kertoo teille nyt vastauksen.

Pajafella on tamperelainen räppäri, joka löi läpi Näsinneula High -kappaleella. Pian hänet kiinnitettiin PME Recordsille ja levy-yhtiön suojissa hän on julkaissut kaksi ep:tä ja yhden albumin. Tämän lisäksi räppäri on julkaissut mixtapeja ja tehnyt yhteistyötä monien eri artistien, kuten JVG, Mikael Gabriel ja Kube kanssa.

Musiikissaan Pajafella on omistautunut trapille ja pitänyt linjansa mahdollisimman muuttumattomana. Rumballe antamassaan haastattelussa hän arvioi sen olevan yksi kasvavan suosion salaisuuksista:

”Musiikkini on erilaista muuhun suomi-musiikkiin verrattuna. Minulla on omat fanit ja pidän tärkeänä, että sen fanikunnan kasvattaminen on vienyt jonkin aikaa. Yhdessä yössä tuleva haippi lähtee myös yhdessä yössä pois.”

Kuten nimestä voi jo päätellä, Pajafellan kappaleissa käsitellään toisinaan hyvinkin paljon kannabikseen liittyviä asioita. Tämä voi rokottaa radiosoittoa, Rumballe Pajafella on kertonut näkevänsä asiassa ongelman:

”Mun mielestä se on vähän tekopyhää, että ryyppäämisestä kertova biisi voi soida ilman ongelmaa, mutta hiisaamisesta kertova biisi saattaa olla ongelma. Outoa, koska alkoholi on kannabista vaarallisempaa, katso vaikka googlesta. Mutta toisaalta joissain radiosoitossa olevissa biiseissä viitataan tai puhutaan huumeista, mutta tavalla jota ehkä monikaan ei ymmärrä, jos ei tunne sanastoa.”

Pelkkää pilvenpolttoa tai sen ihannointia Pajafellan kappaleet eivät silti ole, vaan hän käsittelee kappaleissaan eri aihepiirejä monipuolisesti. Räppärin kappaleillla on pelkästään Spotifyssa miljoonia kuuntelukertoja ja kuukausittaisia kuuntelijoita hänellä on kymmeniä tuhansia. Räppäri on siis löytänyt oman paikkansa suomalaisessa rap-skenessä.

Tänä vuonna räppäri ei ole vielä julkaissut uutta musiikkia, mutta alla muutamia nostoja vuosien varrelta.Lisää luettavaa