Tänään kannattaa katsoa Madventures – luvassa kova räppibattle ja eeppinen possebiisi

Rikun ja Tunnan kolmantena pyöränä on Paleface.

Sami Levo

Madventures Suomi pyörähti käyntiin kuukausi takaperin. Kaudella Riku Rantala ja Tunna Milonoff ovat maailmalla reissaamisen sijaan tehneet tutkimusmatkoja maamme rajojen sisällä. Ensimmäisissä jaksoissa on tutustuttu kullankaivajiin, omavaraisesti eläviin ja paranneltu darraa.

Tänään Nelosella kello 21 nähtävän jakson otsikkona on Runonlaulajien heimo. Ohjelmassa selvitetään, ketkä jatkavat kalevalaisen runonlaulannan perinteitä nyky-Suomessa. Oppaaksi matkaan lähtee Paleface. Riku ja Tunna tutustuvat muun muassa saamelaiseen horrorcoreen Amocin johdolla ja hotboxaavat kupolinsa jengalle Pajafellan biilissä.

Jakson parhaaseen antiin lukeutuu keskelle skutsia viety räppibattle, jossa kotimaan freestyle-eliittiin lukeutuvat Are ja MC Kajo rimmaavat toisensa suohon. Huipennuksena nähdään Madventuresia varten duunattu possebiisi Ilmarisen leka, jossa ääneen pääsevät Yeboyah, Dauda Koroma, Paleface, Solonen, Mercedes Bentso, Kosola, Asa ja Tono Slono. Biitistä ja skrätseistä vastaavat Xmies ja Massimo.

Madventures Suomi tänään 21. huhtikuuta Nelosella kello 21.