Yritysjärjestelyitä kotimaisella musiikkikentällä: Svart Records sai rinnalleen keikkamyyntiin ja managerointiin keskittyvän Svart Musicin

03.05.2016

Maanmainiona levy-yhtiönä tunnettu, niin kulttiuusintajulkaisuista huolehtiva kuin uusia artisteja bongaileva Svart Records sai eilen 2.5. rinnalleen Svart Music -yhtiön.

Oy Svart Musik Ab:n toimitusjohtaja on kotimaisen musiikkikentän moniottelija Jukka Taskinen, jonka oma Clarksdale Communications sulautettiin uuteen yhtiöön. Svart Music keskittyy artistiensa keikkamyyntiin sekä manageroi ja hoitaa yhtyeidensä, kuten Jess & the Ancient Onesin, ulkomaanasioita. Levy-yhtiö jatkaa samana luotettavana levy-yhtiönä.

”Olen ollut Svartilla duunissa tekemässä promoa ja hoidellut Svartin livetapahtumia jo useamman vuoden. Kun Svart Recordsin asioita hoitamaan perustettiin osakeyhtiö, minulle oli hienoa, että pojat pyysivät siihen mukaan – ja allekirjoittaneen yritystoiminnan fuusioiminen uuteen yritykseen oli aika luonnollista. Samalla voidaan tarjota lafkan bändeille keikkoja, kiertueita ja häppeningejä entistä enemmän, tietenkin myös yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa”, Taskinen kommentoi Rumballe.

Kuulostaa vain ja ainoastaan hyvältä uutiselta suomalaiselle undergroundmusiikille!

Lisää luettavaa