Ilmoitus: Tee unelmiesi festarimatka Roskildeen

Matkusta Euroopan legendaarisimmille festareille - kerromme miten matka kannattaa toteuttaa.

[ILMOITUS] Roskilde Festival on ollut Euroopan festarien huippua jo 40 vuoden ajan. Esiintyjiä on kahdeksalla lavalla lähemmäs pari sataa, joten jokaiselle löytyy aivan varmasti jotain. Festivaali on tunnettu ainutlaatuisesta tunnelmastaan ja siitä miten tanskalaiset ovat panostaneet erityisesti yleisön viihtyvyyteen ja lukuisiin oheistapahtumiin.

Me tanskalaisella lainanvertailusivusto Matchbankerilla haluamme myös panostaa käyttäjäkokemukseen ja siksi olemmekin luoneet markkinoiden parhaan tavan kilpailuttaa lainoja. Kauttamme voit vertailla kymmeniä lainoja ja luottoja. Kerromme myös näppärien oppaiden avulla miten hakea lainaa luottotiedottomalle, sekä kuinka voit parantaa luottoluokitustasi. Keräsimme sinulle myös tämän tietopaketin Roskildesta, koska mielestämme se on tapahtuma, joka jokaisen tulisi ainakin kerran kokea.

Vaivattomasti Roskildeen

Jo legendaariseksi muodostunut Roskilden festarialue on kooltaan valtavat 130 hehtaaria. Alue sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Kööpenhaminasta, joten matkustaminen paikan päälle myös Suomesta on vaivatonta. Tästä pitävät huolen erinomaiset liikenneyhteydet, sekä tapahtumajärjestäjien erikoiskuljetukset. Kävijämäärät ovat päivittäin noin 100 000 luokkaa, mutta liikkuminen onnistuu silti yllättävän jouhevasti. Kaikki on hiottu toimivaksi festivaalin vuosikymmenten mittaisen historian aikana, joten tämän paremmin järjestettyä festaria tuskin löytyy!

Kööpenhaminaan on paljon suoria reittilentoja ja lentokentältä pääsee helposti keskustaan Metrolla. Rautatieasemalta voit ottaa junan Roskildeen. Matka-aika on vain noin puoli tuntia. Suomessa virallinen yhteistyökumppani on Elmu Ry, joka myy valmiita pakettimatkoja Roskilde festivaaliin. Voit myös ottaa ns. Road Tripin Kööpenhaminan lentokentältä tai Tukholmasta, tämä sisältää festivaalilipun, kuljetuksen, leirintäalueen ja paluumatkan. Yöllä festivaalialueelta pääsee yö-bussilla sekä Roskilden, että Kööpenhaminan keskustaan.

Viikon aikana tarjolla on maailmanluokan tähtiä lähes kaikista mahdollisista genreistä (Rock, Metalli, Maailmanmusiikki, Pop, Rap, Electro jne). Roskilde on myös tunnettu suurelle yleisölle tuntemattomista tulevista tähdistä, joiden etsimisessä festivaali näkee paljon vaivaa. Festivaali tarjoaa myös paljon oheisohjelmaa mahtavan musiikin lisäksi. Festivaalin aikana on lukuisia performansseja, elokuvia, uimaranta, skeittausta, jalkapalloa ja taidetta.

Kartuta matkakassaasi vakuudettomalla nettilainalla

Toivottavasti tästä pienestä oppaasta on sinulle hyötyä, mikäli kiinnostuit Roskilde festivaalista, tai jos olet jo päättänyt osallistua. Jos vielä mietit matkabudjettiasi ja haluat kartuttaa matkakassaasi nopeasti, on edullisen nettilainan ottaminen hyvä vaihtoehto. Matchbankerilla voit kilpailuttaa kymmeniä lainoja Suomessa ja käyttämällä muutaman minuutin omien tietojesi täyttämiseen, saat välittömästi listan erinlaisista lainantarjoajista, joilta voit hakea lainaa heti. Joten lähditpä sitten Roskildeen tai muualle, Matchbanker auttaa sinua unelmiesi toteuttamisessa!