The Valkyrians – The Beat of Our Street

16.10.2009

Katujen setämiehet

Vuonna 2006 alkoi suomi-skan aikakausi, kun The Valkyrians julkaisi esikoisensa High & Mightyn ja joku toinen remmi valvotti listaykkösenä ja soittoääninä jonkun kesän. Sen jälkeen on kierretty kaiken maan festarit ja villitty tanssikansaa uutteraan tahtiin.

Vuonna 2009 Angster ja muut kaljuuntuvat ska-sedät toimittavat ilmoille kovin odotetun kakkosalbuminsa. Sharp-skinit voivat olla rauhassa ilman että tarvitsee kulkea nyrkit taskussa, ja festaritanssikansa voi tiirata tyyneniloisena tulevia mutakenttäjameja, koska Beat of Our Street on juuri niin hyvä levy, ellei parempikin, kuin odotettiin.

Jos joku oli hieman nyreissään edellisen levyn Hooligans-humpuukista, nyt rudeboy-läppää löytyy Jail-biisistä. Setämiehet sentään, hävetkää. Queen of Hearts on vuoden soulpala numero 1, ja sen sokeriset jousiarrit ovat melkein liikaa, mutta vain melkein. Ja jos levyltä löytyy Val Kilmer -niminen biisi, se ei voi olla läpeensä paha. Valkyrians on vaihtanut tallia 20-vuotiaalle Stupidolle. Kyllä setämies setämiehen tunnistaa.

Lisää luettavaa