2000-luvun vaihteen rakastetuin sarja Rimakauhua ja rakkautta jatkuu uusin jaksoin

Eräs 2000-luvun vaihteen parhaista sarjoista palasi televisioon.

Rimakauhua ja rakkautta -draamasarja on saanut jatkoa. Kuudennen tuotantokauden ensimmäinen jakso esitettiin eilen ITV-televisiokanavalla Britanniassa.

Sarjan ensimmäiset viisi tuotantokautta esitettiin Suomen televisiossa vuosien 2000 ja 2003 välillä. Britanniassa sarjaa esitettiin vuosina 1997-2003. Uudella tuotantokaudella seurataan, mitä sarjan henkilöille on tapahtunut 13 vuoden aikana.

Rakastetussa dramasarjassa seurattiin kuuden aikuisen elämää ja koettelemuksia rakkauden saralla. Rimakauhua ja rakkautta oli oleellinen osa vuosituhannen vaihdetta ja toimi monien tuolloin aikuistumisen kynnyksellä olevien parikymppisten suomalaisten tirkistelyikkunana sille, millasta aikuistuminen voi parhaimmillaan ja pahimmillaan olla. Sarjan henkilöt iskivät hermoon kaikille brittipop-aikakauden eläneille, ja sarjan soundtrack oli todellista brittipop-tykitystä aina Suedesta Catatonian kautta Molokoon, Republicaan ja Manic Street Preachersiin.

Rachelin kuolema lienee yhä eräs vaikuttavimpia televisiokohtaloita koskaan. Sniff.

Uusimman tuotantokauden trailerin näet alta. Sen alta löydät kokoelman sarjan soundtrackin kappaleita. Aikamatka menneisyyteen alkakoon!

Tärkein kysymys loppuun: Rachel, Karen vai Jenny?