A Tribe Called Questin Ali Shaheed Muhammad ja Adrian Younge yhdistivät voimansa – eka single Questions antaa jazzahtavia maistiaisia pian ilmestyvältä kokopitkältä

Biisillä fiittaa myös Gnarls Barkley -laulaja CeeLo Green.

Ali Shaheed Muhammad, joka aiemmin A Tribe Called Questista tunnettiin, sekä säveltäjä-tuottaja Adrian Younge ovat yhdistäneet voimansa jazz- ja hip hop -fuusion saralla.

Parivaljakolta on tulossa 8. heinäkuuta yhteinen kokopitkä nimeltä Midnight Hour, jonka nimekkäät tekijät eivät pääty näihin kahteen: levyn vaikuttavalla vierailijalistalla löytyvät muun muassa (jo edesmennyt) Luther Vandross, Raphael Saadiq, The Roots -rumpali ?uestlove, Marsha Ambrosius, Bilal sekä hip hop -trio Digable Planetsin Ladybug Mecca.

Levyltä ilmestyi nyt viikonloppuna ensimmäinen jazz-sävytteinen single Questions, jossa fiittaa soul-duo Gnarls Barkleysta tunnettu, nykyään soolouraa tekevä laulaja-lauluntekijä CeeLo Green. Sen voi kuunnella alta.

Kiinnostava tiedonhippunen tässä on se, että kappale on oikeasti jo pari vuotta vanha. Sen ensimmäinen inkarnaatio kuultiin nimittäin jo vuonna 2016 Kendrick Lamarin untitled unmastered -levyllä biisissä untitled 06 | 06.30.2014.