Abba ylistää suomalaislaulajan coveria yhtyeen ikivihreästä

Viivi laulaa Abbaa hallitusti.

19.09.2021

Abba teki hiljattain comebackin 40 vuoden tauon jälkeen julkaisemalla kaksi singleä. Tämä on innoittanut kansaa myös Abban ikivihreiden pariin.

Ruotsalaisyhtye on ottanut tästä kaiken irti julkaisemalla Tiktokissa videon Benny Anderssonista soittamassa pianolla Thank You For The Music -kappaletta. Videon ideana on, että katsoja saa duetoida videon ja julkaista oman versiona.

Suomalaislaulaja Viivi on tarttunut haasteeseen omalla versiollaan. Tämä ei ole jäänyt orkesterilta huomaamatta. Videon kommenteissa he kirjoittavat version olevan ”hämmästyttävä” ja ”hyvin tehty”. Sitä se totisesti onkin ja kenties kehu innostaa Viivin tekemään kokonaisen pätkän jossain vaiheessa.

Viivi on noussut omalla lyhyellä levytysurallaan nopeasti kansan tietoisuuteen. Artistin viimeisin ja neljäs sinkku USA on yksi vuoden isoimmista hiteistä ja hätyyttelee platinarajaa pelkästään Spotify-striimien voimalla. Laulajan tyyli erottuu joukosta ja on potentiaalinen koko kansan nimi. Osa on saattanut bongata hänet myös Dreamworksin Spirit-animaation suomenkielisestä versiosta, joka pyörii parhaillaan teattereissa.

Katso alta Abba-versiointi ja sen alta USA-video. Viivin tuoreimman haastiksen löydät täältä.

@viivilrockyou

##duetto käyttäjän @abba kanssa

♬ Thank You For The Music – ABBA


Lisää luettavaa