”Aina välillä jännittää, kun niin moni tietää tästä” – haastattelussa Karina, jonka Kultsan keikka lähestyy

Karina vieraili Rumba-tv:n Tutkalla-haastattelussa.

19.08.2020

Karina julkaisi toisen albuminsa keväällä ja vieraili sen tiimoilta Rumba-tv:n haastattelussa. Karin Mäkirannan ja Helmi Tikkasen yhtyeen oli määrä juhlistaa 2-nimistä levyään tähänastisen uransa suurimmalla keikalla Helsingin Kulttuuritalolla. Ja kuten niin moneen kertaan tänä vuonna olemme toistelleet: sitten kävi korona.

Keikka soitettiin kuitenkin tyhjälle salille striimin välityksellä, mutta yleisölle avoin revanssi merkattiin myös kalentereihin. Levynjulkaisukeikka järjestetään suunnitellusti Kultsalla torstaina 3.9.2020. Lippuja on myynnissä jäljellä vielä rajallinen määrä.

”Olen nähnyt tästä keikasta niin paljon unia, joissa olen vaan ollut niin onnellinen, että päästään vihdoin juhlistamaan levyä sille sopivalla tavalla. Tästä tulee siisti juttu!”, Mäkiranta kommentoi ja Tikkanen komppaa:

”Tosi ihanaa päästä viimeinkin toteuttamaan Kultsan levyjulkkarit ja vielä niin, että on mahdollisuus pitää kaikille turvalliset olosuhteet!”

Kulttuuritalon suunnalta kerrotaan, että tapahtumassa noudatetaan viranomaisohjeita ja tilannetta seurataan aktiivisesti. Olosuhteiden mukaan katsomoja ja kapasiteetteja muokataan niin, että riittävät turvavälit saadaan toteutettua.

”Toivotamme asiakkaat turvallisin mielin tervetulleiksi syksyn tapahtumiin Kulttuuritalossa. Toivomme kaikkien kantavan oman vastuunsa niin, ettei kipeänä saavuttaisi tapahtumiin”, Kulttuuritalosta tiedotetaan. Konsertin Facebook-tapahtumasivu löytyy tästä klikkaamalla.

Ja sitten itse asiaan eli Karinan haastatteluun, jossa kuullaan otsikkoon nostettu sitaatti:

Lisää luettavaa