Ainakaan yksi muusikko ei halua alistua kännykkäurpojen terrorismiin keikoilla: ”Tekee mieli latoa heitä tauluun”

Bach tylyttää kännykkäjengiä.

10.07.2015

Skid Row’sta tunnettu Sebastian Bach ei pidä kännykkäänsä räpläävistä ihmisistä keikkapaikoilla. Hän kertoi 105.5 KNAC Los Angels -radiokanavan haastattelussa, että keikkapaikkojen pitäisi tehdä samoin kuin elokuvateattereissa ja teattereissa tehdään: kieltää kännyköiden käyttö keikoilla kokonaan.

”Leffateattereissa sinut ottaa aina vastaan kyltti, joka kieltää kännyköiden käyttämisen. Sitten kun nämä jotkut uuvatit tulevat keikalle, heidän on yhtäkkiä pakko räplätä luurejaan? Minun tekee aina mieli latoa kännykän räplääjiä ja keikkakuvaajia tauluun. Ethän sinä saa leffassakaan kuvata valkokankaalta tulevaa pätkää tai seistä teatteriesityksen aikana muiden edessä.”

Bach kertoi haastattelussa, että hänen neljä esiintymiskertaansa Broadwayn legendaarisella teatterinäyttämöllä vain vahvistivat hänen tuntemuksiaan.

”Jos Broadwaylla ottaa yleisössä kännykkänsä esiin esityksen aikana, henkilökunta potkii sinut pihalle, sillä se häiritsee muita. Ei sitä kännykkä kädessä voi katsoa esitystä ja nauttia siitä.”

Lisää luettavaa