Alma jatkaa supertähdille hittien tehtailua – kuuntele Lana Del Reyn, Ariana Granden ja Miley Cyrusin laulama kappale

Ariana Grande, Miley Cyrus ja Lana Del Rey voivat huoletta astella mikkikoppiin, kun tietävät kuka oli biisiä kirjoittamassa.

13.09.2019

Uusi Charlie’s Angels -elokuva tulee ensi-iltaan 15. marraskuuta. Elokuvan päärooleissa nähdään Kristen Stewart, Naomi Scott ja Ella Balinska. Nyt elokuvaa varten on tehty kappale ja kuka muukaan sitä olisi tekemässä, kuin Suomen Alma.

Don’t Call Me Angel -kappaletta ovat Alman lisäksi tehneet Ilya ja Max Martin. Nämä kolme tietävät mitä tekevät.

Alma on ollut kirjoittamassa biisiä tähdille ennenkin. Keväällä ilmestyi Miley Cyruksen She Is Coming -ep, jonka jättihitin Mother’s Daughter Alma oli kirjoittanut. Kappaletta on striimattu jo 106 miljoonaa kertaa Spotifyssa.

Jos biisin kirjoittajat ovat tuota luokkaa, niin tottakai mikrofoniin tarttuvat vain todelliset raskaan sarjan taitajat. Ariana Grande, Miley Cyrus ja Lana Del Rey eivät liiemmin esittelyä kaipaa. Kyseessä on tämän hetken todelliset megatähdet, jotka ovat uransa huipulla juuri nyt.

Urbaania poppia edustava kappale on Ariana Granden vetovastuussa, mutta toki Cyrus ja Del Rey saavat biisiin oman mausteensa. Katso musiikkivideo alta.

Lisää luettavaa