Alma julkaisi kaksi uutta kappaletta – toisella vierailee ruotsalaistähti Tove Lo

Alma julkaisi uutta musiikkia.

01.11.2019

Alma julkaisee debyyttilevynsä ensi vuonna.

Sitä ennen saadaan uutta musiikkia än yy tee nyt. Alma on nimittäin julkaissut juuri kaksi uunituoretta kappaletta Worst Behaviour (feat. Tove Lo) ja Have You Seen Her?

”Nuorempana niissä hetkissä, kun tuntui ettei kukaan kuunnellut tai välittänyt, pakenin usein haaveisiini ja uniini. Näin usein unta, jossa karkasin ja aloitin kaiken puhtaalta pöydältä. Tämä on ollut vahva inspiraationi kappaleelle Have You Seen Her?”, Alma kertoo tiedotteessa.

Worst Behaviour taas ottaa kantaa maailmanpoliittiseen tilanteeseen:

”Kappaleella otan kantaa tämän hetkiseen synkkään tilanteeseen maailmalla – olen äärettömän turhautunut esimerkiksi siitä, ketkä tätä maailmaa johtaa ja kuinka he toimivat. Tätä biisiä kirjoittaessani kävin samankaltaisia ajatuksia läpi myös henkilökohtaisessa elämässäni. En halua ympärilleni enää yhtään vanhempaa miestä kertomaan, kuinka ilmaista itseäni. Tää biisi on suoraan osoitettu maailman johtajille ja niille, jotka ovat yrittäneet vaikuttaa myös minun elämääni.”

Alma esiintyy huomenna Helsingin jäähallissa, ja lähtee kiertämään Isoa-Britanniaa marraskuun alussa Christina Aguileran lämmittelijänä. Tästä kerroimme täällä.

Kuuntele uudet kappaleet alta.

Lisää luettavaa