Amorphis listaykköseksi, Lasten Hautausmaa debytoi toisella sijalla – Behm heti sinkkulistan kärkeä pitävän Bessin takana

Uutuuksien täyteinen listaviikko.

21.02.2022

Amorphis-yhtyeen Halo debytoi Suomen virallisen albumilistan ykkösenä. Tämä ei ole kummoinen yllätys: veteraanibändi on napsinut vuoden 2006 Eclipse-albumistaan asti paalupaikkoja vain kahta poikkeusta (jotka nekin ovat 2. ja 3. sija) lukuun ottamatta.

Heti Amorphisin vanavedessä on toinen listauutuus, Lasten hautausmaan Kevät. Melankolista rockmusiikkia soittavalla yhtyeellä on uskollinen faniporukka, sillä bändin jokainen viidestä levystä on löytynyt albumilistan viiden kärjestä, vaikka ykkössija on vielä saavuttamatta.

Muut viikon uutuudet ovat Enhypenin Dimension: Answer (8. sija), Slashin 4 (11.), Cult of Lunan Long Road North (16.), Neljän ruusun 1000X (21.), Voivodin Synchro Anarchy (23.) ja Dawn of Solacen Flames of Perdition (27.).

Singlelistalla Bess pitää kärkipaikkaa jo neljättä viikkoa putkeen UMK-biisillään Ram pam pam. Behmin Ethän tarkoittanut sitä debytoi toisella sijalla. Behmin lisäksi sinkkulistan uutuuksina Samu Haberin (10.) ja Jannika B:n Mania (18.).

Lisää luettavaa