Andy McCoy kertoi iloisia uutisia Hanoi Rocks -faneille paluukeikkojen suhteen – haukkui siinä samalla Axl Rosen ja Mötley Crüen

Heittääkö Hanoi Rocks enemmänkin keikkoja?

05.10.2022

Sisarlehtemme Soundi kertoo täällä mielenkintoisia uutisia Hanoi Rocksiin liittyen.

Kuten monet varmasti tietävät, teki Hanoi Rocksin alkuperäinen kokoonpano paluun Michael Monroen 60-vuotisjuhlakeikalla. Luonnollisesti monille jäi esityksestä mieleen yksi kysymys: onko jatkoa tulossa? Keikkaileeko Hanoi Rocks juhlakeikan lisäksi jossain muuallakin?

Soundin toimittaja oli ottanut puhelimen siroon käteensä, ja pirauttanut Andy McCoylle asian tiimoilta.

”Lisää keikkoja on ehkä tulossa, mutta en kommentoi niitä sen tarkemmin. Ne ovat erittäin valikoituja eivätkö yhtään halpoja keikkoja”, Soundin puhelimitse tavoittama McCoy oli kertonut.

”Keikkoja tehdään, koska Hanoi on niin arvokas. Hanoi Rocks muutti koko rock’n’rollin suunnan. Jos katsoo Guns N’ Rosesia, niin Axl ei osaa enää laulaa, se on pilannut äänensä, ja Mötley Crüe nyt on aina ollut ihan paska. Eli ei meillä hirveästi skabailijoita ole”, Andy oli jatkanut omaan vaatimattomaan tyyliinsä.

Andy myös kertoo, miten aikatauluista ei ole vielä tietoa, ja että hänen pitää sopia niistä tarkemmin Michael Monroen kanssa. Andy kuitenkin kertoo, että tarjouksia on jo tullut.

Soundin jutun asiasta löydät täältä.

Monroen keikan koko settilistan Hanoi-osuuksineen löydät täältä. Hittiä hitin perään, toivotaan, että paluu toteutuu vähän laajemmassakin muodossa!

Lisää luettavaa