Antti Tuisku jatkaa treenaamista

Uutta musiikkia ensi viikolla!

Antti Tuiskun kuntoiluanthem Treenaa saa jatkoa ensi viikolla. Tuisku julkaisee Master Workout -nimisen ep:n perjantaina 19. helmikuuta, ja sitä ennen, keskiviikkona 17. helmikuuta julkaistaan Kipee-single.

”Vaikka teema pyörii vahvasti fyysisen tekemisen ympärillä, on kaikissa seitsemässä popkappaleessa tuiskumaiseen tapaan monta eri tasoa sekä Antille ominaisia itseironiaa ja kantaaottavuutta”, tiedotteessa kerrotaan.

”Artisti haluaa nostaa esiin esimerkiksi sitä, kuinka ympäröivän maailman kauneusihanteet, älylaitteet sekä menestymisen pakko ja himo monesti orjuuttavat meitä. Mutta toisaalta samalla ne ovat asioita, jotka herättävät ymmärtämään yleisesti hyvinvointia ja esimerkiksi liikunnan merkitystä elämässä. Konseptista huolimatta kokonaisuus on paljon enemmän kuin pelkästään liikunnan ympärillä pyörivä ep.”

Tuisku on tehnyt Master Workoutin Jurekin, Saara Törmän ja Aku Rannilan kanssa.

”On ollut hienoa huomata miten hyvin kirjoittajaporukassamme toimii työskentelytapa, jossa toteutetaan etukäteen mietittyä konseptia ja teemaa – tässä tapauksessa ihmisen fyysistä puolta ja liikuntamaailmaa. Huomasimme nopeasti, että kyseistä aihealuetta pystyy tarkastelemaan tosi monelta kantilta. Vaikka pyörimme yhden isomman teeman ympärillä niin lauluista tuli tosi universaaleja.”