Arttu Wiskarin levymerkki Mökkitie sai label managerin

Aino-Kuutamo Uusitorppa jatkaa tehtävissään myös Warnerilla.

29.10.2021

Aino-Kuutamo Uusitorppa on nimitetty Mökkitie Recordsin Label Manageriksi. Hän jatkaa myös Warner Music Finlandin markkinointiosastolla Senior Promotion Managerina ja vastaa edelleen muiden muassa Antti Tuiskun ja Lauri Tähkän promootiosta.

Mökkitiellä Uusitorpan kerrotaan ottavan koordinoivaa roolia yhtiön sisällä. Hän on mukana yhtiön operatiivisessa toiminnassa ja kaikkien artisti- ja biisintekijäprojektien kehittämisessä. Hän myös vastaa Mökkitie Recordsin viestinnästä.

”Yhteistyömme hänen kanssaan alkoi jo 2012, kun Arttu Wiskari oli lyönyt läpi ja Aino-Kuutamosta tuli Artun promoottori”, Mökkitien toimitusjohtaja Olli Saksa sanoo.

”Myöhemmin Mökkitien ja Warnerin tiiviimmän yhteistyön kautta 2018 lähtien olemme työstäneet Mökkitien kaikkia artistiuria ja saavuttaneet huomattavan määrän menestystä yhdessä. Nyt Aino-Kuutamon roolia halutaan entisestään nostaa Mökkitien strategiassa. Label Managerina Aino-Kuutamo tulee olemaan tiiviisti mukana kaikessa Mökkitien toiminnassa. Olen äärimmäisen iloinen, että levymerkki kehittyy ja saamme tiimiimme näin rautaisen ammattilaisen.”

Warnerin alaisuudessa toimiva Mökkitie perustettiin vuonna 2012 Arttu Wiskarin ympärille. Viime vuosina Mökkitie on kasvanut ja sen artisteihin lukeutuvat Wiskarin lisäksi esimerkiksi Erika VikmanMira Luoti ja Danny.

”Haluan onnitella Aino-Kuutamoa tästä hienosta nimityksestä! Mökkitiestä on viime vuosien aikana kasvanut yksi alamme merkittävimmistä toimijoista ja yhteistyö Warnerin kanssa on hitsautunut hyvin yhteen. Aino-Kuutamon vankka ammattitaito ja näkemyksellisyys artistibrändien rakentamisessa on mahtava lisä yhteistyöllemme. Samalla olen iloinen, että Aino-Kuutamo jatkaa myös Warnerin omien supertähtien parissa työskentelyä”, Warnerin General Manager Ramona Forsström kommentoi.

Warnerin organisaatiossa on tapahtunut syksyn aikana useita uudelleenjärjestelyitä ja nimitysuutisia. Niistä tarkemmin tästä ja tuolta.

Lisää luettavaa