Ramona Forsströmistä Warnerin General Manager

"Ramona on ollut keskeisessä roolissa firman menestyksen osalta kuluneiden 13 vuoden aikana ja on visionäärinen markkinoija", kommentoi Warnerin toimitusjohtaja.

07.10.2021

Warner Music Finland on nimittänyt Ramona Forsströmin yhtiön General Manageriksi. Pitkään yrityksessä työskennellyt ja alalla laajasti arvostettu Forsström raportoi uudessa toimenkuvassaan Niko Nordströmille, Warner Music Finlandin toimitusjohtajalle ja Warner Music Nordicsin Executive Vice Presidentille.

Forsström siirtyy uuteen toimenkuvaansa yrityksen markkinointijohtajan positiosta. Hän vetää jatkossakin koko markkinointitiimiä, mutta uudessa roolissaan hän ottaa jatkossa entistä laajemmin kantaa koko firman eri osa-alueita koskeviin asioihin, kerrotaan tiedotteessa.

”On kunnia ottaa tämä uusi rooli yrityksessä, jota rakastan. Olen niin ylpeä siitä työstä, jota olemme artistiemme eteen vuosien varrella tehneet enkä malta odottaa työskentelyä artistien ja työntekijöidemme kanssa tässä uudessa toimenkuvassani. Haluan myös kiittää Nikoa tästä upeasta mahdollisuudesta”, Ramona Forsström sanoo.

Warner-vuosiensa aikana Forsström on ollut luomassa menestystarinoita artisteille, kuten Antti Tuisku, Behm, Sanni, Ellinoora ja Arttu Wiskari. Lisäksi hän on ollut rakentamassa lukuisten kansainvälisten huippuartistien uria Suomessa.

”Ramona on uskomattoman arvokas tiimipelaaja ja suuresti kunnioitettu sekä Warnerilla että alalla muutenkin – kuten lukuisat hänen saamansa tunnustuksetkin osoittavat”, Niko Nordström sanoo.

”Hän on ollut keskeisessä roolissa firman menestyksen osalta kuluneiden 13 vuoden aikana ja on visionäärinen markkinoija, joka on erittäin kunnianhimoinen sekä artistiemme että tiimimme suhteen. Odotan innolla, että Ramona saa isomman roolin johtajana ja haluan onnitella häntä ansaitusta ylennyksestä.”

Forsström aloitti uransa vuonna 1997 EMI:llä, jossa työskenteli vuoteen 2006. Sen jälkeen hän siirtyi Live Nationille. Warnerilla Forsström aloitti 2008. Vuosina 2009-2017 Forsström voitti kahdeksan kertaa Vuoden levy-yhtiöpromoottorin palkinnon Radiogaalassa. Hänet on myös palkittu Vuoden markkinointihenkilönä Musiikki & Median Industry Awardsissa vuonna 2012.

Lisää luettavaa