Battle Beast debytoi listaykkösenä – Ram pam pam nousee singlelistan kärkeen

UMK-biiseistä myös Younghearted, The Rasmus ja Isaac Sene nousevat listalle.

31.01.2022

Battle Beastin Circus of Doom debytoi Suomen virallisen albumilistan ykkösenä. Se on Battle Beastille jo neljäs listaykköslevy putkeen.

Viime viikot paalupaikkaa nimissään pitänyt The Weeknd tipahtaa Dawn FM -levyllään toiselle sijalle. Kolmantena Haloo Helsinki! albumillaan Älä pelkää elämää ja nelosena Behmin Draaman kaari viehättää (joka saanee lähiaikoina seuraajan).

Viidenneltä sijalta löytyy seuraava uutuusalbumi, sekin metalliyhtyeen albumi mutta akustinen sellainen: Sonata Arctica Acoustic Adventures – Volume One.

Viikon muut uutuudet ovat Blind Channelin debyyttialbumi Revolutions (2016), joka siis nyt nousee ensimmäistä kertaa listalle, Auroran The Gods We Can Touch (47. sija) ja Labrinthin Euphoria-televisiosarjan soundtrack (48.).

Singlelistan ykköseksi nousee Bessin UMK-leka Ram pam pam. Euroviisuilijoita on muutenkin listalla: Youngheartedin Sun numero debytoi sijalla 3, The Rasmuksen Jezebel sijalla 4 ja Isaac Senen Kuuma jäbä sijalla 13.

Edellä mainittujen biisien lisäksi listalla on uutuuskappaleina Adi L Haslan ja Costeen Levottomat tuulet (6. sija) ja Apulannan 9 väärää kättä (19.).

Lisää luettavaa