Behm otti Spotifyn haltuun – koko levy löytyy neljäntoista kuunnelluimman biisin joukosta

Draaman kaari viehättää.

Pietari Purovaara

Eilen debyyttialbuminsa Draaman kaari viehättää julkaissut Behm on todellakin löytänyt yleisönsä. Kaikki albumin biisit löytyvät Spotifyn top 50 -listan neljäntoista kuunnelluimman biisin joukosta. Levyllä on yhteensä 10 biisiä.

Listan ykkösenä löytyy yli satatuhatta kertaa perjantain aikana strimattu Lupaan, kakkosena niin ikään sata kiloa rikkonut levyn, viimeisenä sinkkuna julkaistu Frida ja kolmantena Williamin jättihitti Penelope. Williamin jälkeen on pelkkää Behmiä, kunnes yhdeksänneltä sijalta löytyy taas William kappaleellaan Kopiokissa. Eli ainakin on selvää ketkä kaksi varsin tuoretta artistia suomalaisia kiinnostaa.

Temppu on toki vaikuttava muutenkin, mutta Behm onnistui siinä kaiken lisäksi debyyttialbumillaan. Hei rakas -ensisinglen julkaisusta on kulunut vasta vuosi, joten tahti on ollut kovaa. Perjantaina paljastettiin Behmin myyneen levyllään platinaa jo ennakkoon. Listaykköseksi noussutta Lupaan-biisiä striimattiin saman päivän aikana yli 100 000 kertaa.

Pelkkiä lukemia ei toki kannata tutkailla, sillä levyhän on mainio. Kerroimme siitä julkaisun yhteydessä täällä. Katso alta listaykköseksi nousseen Lupaan-biisin musiikkivideo, jonka ohjauksesta vastaa Teemu Heljo.