”Biisi on juuri niin arkisen kaunis kuin meidän suhdekin on” – räppäripariskunta julkaisi rakkaudentunnustuksen toisilleen

Sini Sabotage julkaisi uuden biisin, jolla vierailee kumppani Matti 8.

23.11.2018

Sini Sabotage julkaisi Sä oot siin -nimisen singlen päättäen samalla miltei puolentoista vuoden hiljaiselon julkaisurintamalla. Mukana kappaleella on Töölön Ketterästä tuttu räppäri Matti 8, joka on Sabotagen kumppani.

”En olisi ikinä uskonut, kuinka pelottavaa on heittää niinkin tärkeä ja henkilökohtainen asia kuin oma parisuhde ihmisten kuultavaksi ja nähtäväksi. Samaan aikaan tuntuu tosi turvalliselta julkaista musiikkia tosi läheisen ihmisen kanssa, koska viimeisimmästä julkaisusta on kuitenkin vierähtänyt jo tovi”, Sini Sabotage sanoo.

Levikset repee -hitistään tunnetun Sini Sabotagen edelliset julkaistut singlet ovat kevätkesällä 2017 julkaistut Lande ja Kiitti. Sabotage ja Matti 8 eivät ole aiemmin julkaisseet musiikkia yhdessä. Sä oot siin -biisin on tuottanut Matti 8:n EPP-kokoonpanon tuottaja Eeli Stick.

”Mitään gansta lovea meiltä on kuitenkin turha odottaa, vaikka räppäreitä ollaankin. Biisi on juuri niin arkisen kaunis kuin meidän suhdekin on.”

Kuuntele biisi alta.

Lisää luettavaa