Billie Eilish odotetusti listaykköseksi – Swallow the Sun niin ikään kärkikahinoissa

Popin supertähti syrjäytti Måneskinin.

09.08.2021

Yhdeksän listaykkösviikon jälkeen Måneskin saa väistää paalupaikalta. Billie Eilishin Rumbassakin suitsutettu kakkoslevy Happier Than Ever debytoi Suomen virallisen albumilistan ykkösenä.

Myös muut Måneskin-levyt ovat ottaneet muutaman askeleen alaspäin. Italialaisen euroviisuvoittajan Teatro d’ira: Vol 1 on siis kuitenkin heti kakkosena, Chosenin nelossija vaihtui kutoseksi ja Il ballo della vita tipahti sijalta 11 sijalle 16.

Kolmantena albumilistalla on Behmin Draaman kaari viehättää, nelosena Olivia Rodrigon Sour ja viidentenä viikon toiseksi korkein uutuusalbumi, Swallow the Sunin 20 Years of Gloom, Beauty and Despair – Live in Helsinki. Fyysisellä albumilistalla Swallow the Sun on ykkösenä ennen Billie Eilishiä.

Viikon muut uutuusalbumit ovat Sunrise Avenuen ja Oddarrangin riveistä sekä Suomilove-ohjelmasta tutun Osmo Ikosen ensimmäinen suomenkielinen soololevy Yhden miehen armeija (17. sija) ja Princen postuumi Welcome 2 America (27.).

Singlelistan ykköseksi hivuttautuu The Kid Laroin ja Justin Bieberin Stay. Se debytoi neljä viikkoa sitten kuudennella sijalla, josta nousi ensin viidenneksi, sitten kolmanneksi ja nyt ohitti Ed Sheeranin Bad Habitsin (2.). Sinkkulistan ainoa uutuusbiisi on Billie Eilishin albumin nimikkokappale (12.).

Lisää luettavaa