Birthday Party kohtaa Pan Sonicin – kuuntele kotimaisen Golden Lampreysin viimeinen ep ennakkoon täältä

Golden Lampreys -ep ennakkosoitossa Rumbassa!

Industrialin ja elektronisen musiikin suuntaan kallistuva Golden Lampreys julkaisee ep:n 18. päivä elokuuta. Rumballa on ilo ja kunnia ennakkosoitattaa levyä kuitenkin kaikille halukkaille. Neljän kappaleen kokonaisuus on yhtyeen viimeinen levytys.

Levyn esittelyteksti maalailee melkoisia freskoja, mitä tulee albumin sisältöön:

”Porin puuvillatehtaan kupeesta alkanut kiihkeä pyrähdys elektronisen happo-bluesin ytimeen on tullut päätökseensä. Liian paljon kaikkea ei ole koskaan tarpeeksi. Vaikka nämä suistojen sankarit ovatkin kuolemaa nopeampia, lopulta heidän musiikkinsa kostea ja kiimainen syke vaihtui aamun ankeuteen. Silloin blues todella sai heistä otteen ja nyt on takaisinmaksun aika. Tämä viimeiseksi levytykseksi jäävä EP on todistusaineistoa heidän lyhyen matkansa kovimman potenssin jälkeisistä aamuyön huumaavista hallusinaatioista, aamun pahasta olosta ja heidän noidutuista sydämistä jotka pakottaa jatkamaan matkaa vaikka eivät rikkinäisinä ja väsyneinä jaksa enää pumpata verta rappiolla oleviin lihaksiin.”

Jos tämä ei (ymmärrettävästi) vielä kerro kaikkea musiikista, niin yhtye itse määrittelee soundinsa Birthday Partyn ja Pan Sonicin sekoitukseksi.

Levy ilmestyy digiversion lisäksi myös kasettina. Kasetin voi tilata itselleen täältä.

Kuuntele ep kokonaisuudessaan alta.