”Kännissä ja läpällä” ei ole pelkästään suomalaisten poliitikkojen vakiovastaus – myös musiikkiväki hallitsee selityksen

13.03.2014

Queens of the Stone Agen johtaja Josh Homme on viimeisin sankari, joka on valjastanut tehokkaan vastausmallin käyttöönsä.

Teksti: Saku Schildt, kuva: Jason Odell

Josh Homme kertoi helmikuussa QOTSA:n Houstonin-keikalla yleisölle antipatioistaan Grammy-gaalaa kohtaan. Homme esiintyi tammikuussa gaalassa yhdessä Dave Grohlin ja Nine Inch Nailsin Trent Reznorin kanssa, mutta ryhmän show ei saanut aivan ansaitsemaansa huomiota, kun akataulujen venymiseen kyllästynyt tv-tuottaja keskeytti lähetyksen ja vaihtoi mainoksiin. Tästä sisuuntuneena Homme puhui lavalla suunsa puhtaaksi.

”Vitut Grammyista!” Homme julisti ja toivotti samaa saman Vuoden rock-esityksen tittelin gaalassa napanneelle Imagine Dragonsille.

Nyt Homme on kuitenkin pehmentänyt puheitaan. FasterLouder -sivuston järjestämässä kysymys & vastaus -videossa Homme kuittaa keikkapuheensa kertomalla olleensa tuolloin ”tosi kännissä”.

”Puheeni yleisölle ymmärrettiin väärin”, Homme sanoo FasterLouderin videossa – Suomen politiikasta tuttu kommentti sekin. Hän toteaa myös, ettei koko Grammy-sotku tunnu enää mitenkään kummoiselta jupakalta.

”Olen muusikko ja soitan musiikkia, en juuri murehdi muusta. Mutta en pidä siitä, ettei työtäni kunnioiteta. Eihän kukaan pidä”, Homme jatkaa videolla.

Katso videohaastattelu alta:

)

Lisää luettavaa