Brittiläiset festarikävijät vastaavat: R&B saa teltan heilumaan, metalli ja rap eivät paneta

Isossa-Britanniassa tehdyssä kyselyssä kartoitettiin seksin harrastamista kesäfestareilla.

Brittiläinen seksilelujen jälleenmyyjä Lovehoney on tehnyt tuhannen vastaajan kyselyn, jossa kartoitetaan festarivieraiden seksiharrastuksia kuluneen kesän festivaaleilla. Team Rockin uutisoimista vastauksista selviää, mitkä musiikkilajit ja festareiden pääesiintyjät saivat kävijät eniten kuumiksi.

Parhaaksi festariseksin taustamusiikiksi valittiin R&B, joka nappasi 25% äänistä. Toiseksi sijoittuivat tasapelillä dance ja rock, jotka molemmat saivat 22% äänistä. Metalli sen sijaan soveltuu seksin rytmittämiseen vain 8% mielestä ja räppiä kuuntelisi vain 1% vastaajista.

Artisteista ykköspaikan nappasi Rihanna melkein kolmasosalla äänistä ja toiseksi kipusi Red Hot Chili Peppers 17% äänisaaliilla. Parhaaksi paikaksi festariseksille äänestettiin teltta, mutta listalta löytyvät myös auto, asuntoauto, sekä kymmenenneltä sijalta aina yhtä seksikäs bajamaja.

Kyselyyn vastanneista peräti 43% on harrastanut seksiä kesäfestareilla. Tässä kohden kannattaa kuitenkin muistaa, että Lovehoneyn teettämä kysely tuskin tarjoaa kaikkein luotettavinta ja puolueettominta tietoa asiasta, se kun epäilemättä tavoittaa lähinnä seksilelukaupan asiakkaat.

Lisää luettavaa