Calvin Harris ja The Weeknd julkaisivat 80-lukua henkivää auringonlaskun boogieta

Kuuntele Over Now -kappale ja katso musiikkivideo.

Calvin Harris otti vuoden alussa käyttöönsä aliaksen Love Regenerator. Tämän nimen turvin hän on julkaissut muun muassa tyylipuhtaan house-bängerin Live Without Your Love, jonka lauluraidasta kiitos kuuluu The Internetin Steve Lacylle, ja muita 90-luvulta tuoksahtavia rave-lekoja.

Harris perusteli uuden pseudonyymin käyttöön ottoa sillä, että hän halusi löytää uudelleen sen tyylin, jolla hän tuotti kappaleita ilman ulkopuolisia paineita aloittaessaan uransa yli 20 vuotta sitten. ”Love Regenerator on aikakapseli vuodesta 1991”, hän luonnehti.

Calvin Harris -nimellä hän sen sijaan jatkaa siitä mihin edellisellä albumillaan Funk Wav Bounces Vol. 1 jäi. Tänään julkaistu single on kollaboraatio toisen 80-luvun estetiikasta elävän supertähden The Weekndin kanssa.

Over Now -kappale on släppibassolla ja dramaattisilla jousilla varustettua auringonlaskun boogieta ja aikuis-r&b:tä. Calvin Harris ja The Weeknd sopivat tämän perusteella yhteen kuin purkkarit valkoiseen pukuun.

Kappaleen musiikkivideo on Calvin Harrisin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Emil Navan käsialaa. Siinä mennään CGI-portaalin läpi The Weekendin mieleen ja maailmaan.