Calvin Harris yrittää selvästikin hakea kesän isointa biisiä – uusi single huokuu auringonpaistetta

14.05.2017

Rumbassa on uutisoitu aiemminkin Calvin Harrisin viimeisimmistä toimenpiteistä. Brittiläinen edm-kunkku on julkaissut kuluvana vuonna kaksi hyvin mielenkiintoista kappaletta. Kappaleiden mielenkiintoisin tosin johtuu paljonkin siitä, että biisien vierailijakaarti on koostunut lähinnä raskaan kaartin osastosta. Jutut biiseistä löydät tämän postauksen alta.

Sen lisäksi, että biisit oli varustettu nimekkäillä vierailijoilla, ne olivat myös hyvin kesäisiä. Nyt Harris julkaisi jälleen uuden kesäisen singlen ja tälläkin kappaleella on varsin hykerryttävät artistit äänessä.

Rollin-biisillä on messissä Khalid ja Future. Suomessakin vieraillut Future on yksi tämän hetken suosituimmista räppäreistä, kun Khalid taas on huomattavasti tuoreempi artisti. Vasta 19-vuotias rnb-laulaja julkaisi alkuvuodesta American Teen -debyytin ja laulaja onkin niitä artisteja joista voinee odottaa suuria. Mikäli et ole tutustunut kyseisen laulajan tuotantoon, niin se kannattaakin tehdä viimeistään tämän biisin avulla.

Kaikesta päätellen Calvin Harris hakee itselleen kesän isointa kappaletta. Orgaanisempaa soundia edustava Funk Wav Bounces Vol. 1 -levy julkaistaan näillä näkymin 30. kesäkuuta. Jutussa mainitut kaksi ensimmäistä singlejulkaisua ovat keränneet pelkästään Spotifyssa jo reippaat 200 miljoonaa striimausta, joten ainakaan fanit eivät ole tuotoksiin pettyneet.

Tsekkaa tuoreesta kappaleesta näyte alta. Mikäli meno maittaa, niin kokonaiseen versioon pääset käsiksi täällä.

Lisää luettavaa