Cannibal Corpselle korkein listasijoitus Suomessa

Vesterinen yhtyeineen ja DJ Massimo kotimaiset listauutuudet. Williamin Flyys ja tuottajaduo Nightshiftin Kivullisii nousevat singelistalle. Gettomasalle, Rammsteinille ja Aviciille sata listaviikkoa täyteen.

26.04.2021

Behm jatkaa Suomen virallisen albumilistan dominointia. Draaman kaari viehättää on edelleen listaykkösenä. Tämän vuoksi kiinnitimme otsikossa huomion death metal -veteraanin saavutukseen. 1980-luvun lopussa perustetun Cannibal Corpsen viidestoista albumi, Violence Unimaginated debytoi Suomen virallisen albumilistan sijalla 12. Tätä ennen buffalolaisyhtyeen paras saavutus listalla oli Evisceration Plague -albumin 25. sija vuonna 2009. Onnea pöytään ja vasaraa naamaan!

Samaan mustien hevosten kastiin voidaan lukea myös progemetallin tähtikatras Liquid Tension Experimentin LTE3 sijalla 5.

Justin Bieberin Justice tipahtaa kakkossijalta kolmanneksi. Behmin ja Biebsin välissä debytoi Vestarinen yhtyeineen albumillaan Meissä asuu elämä.

Muut viikon uutuudet ovat The Offspring albumillaan Let the Bad Times Roll (10. sija), Greta Van Fleetin The Battle at Garden’s Gate (14.) ja DJ Massimon Mzmo (50.).

Kakkukahvit keittelemme Gettomasan Diplomaatille (13.), Rammsteinin Rammsteinille (34.) ja Aviciin Truelle (49.), joille tuli sata listaviikko plakkariin.

Singlelistan puolella kärkipaikkaa pitää Lil Nas X kappaleellaan Montero, Haloo Helsinki! ja YB026 vaihtavat paikkaa eli Piilotan mun kyyneleet nousee kakkoseksi ja Steppasin partyy tipahtaa kolmanneksi.

Uutuusinkkuja ovat Williamin Flyys (6.) ja tuottajakaksikko Jaystonin ja Mvabeatsin muodostaman Nightshiftin esikoissingle Kivullisii, jolla vierailevat Pyhimys, Ibe ja Dreas.

Lisää luettavaa