Cheek avaa yökerhon Makkarataloon – tuleeko sen nimeksi joku näistä?

Sami Turunen

Cheek avaa yökerhon Helsinkiin 31. maaliskuuta yhdessä tapahtumajärjestäjä Kalle Kallosen ja Restamax Oyj:n kanssa. Chekkosen yökerho aukeaa tammikuussa lopettaneen Namun tiloihin Makkarataloon.

”Omistajien tavoitteena on tehdä aikaa kestävä yökerho, joka panostaa palveluun ja musiikkiin. Musiikin laadun takaavat intohimoiset dj:t. Yökerhon tilat jakautuvat kolmeen osaan, joissa kaikissa tulee soimaan erityylinen musiikki”, tiedotteessa lupaillaan.

Tiedotteessa lukee myös, että ravintolan nimi on vielä salaisuus. Voihan toki olla, että nimeä ei ole vielä keksitty – ja jos asian laita on tämä, Rumba tarjoaa auttavaa kättä muutaman nimiehdotuksen muodossa!

Mielestämme korkean profiilin omistajan on syytä tulla heti kättelyssä selväksi yökerhon nimestä. Viittaus artistin tuotannosta on varsin looginen tapa tehdä näin. Poimimme ravintolan nimiehdotukseksi Cheekin viideltä uusimmalta levyltä biisin per albumi.

Miltä kuulostaisi yökerho nimeltä Valot sammuu (Alpha Omega, 2015), Niille joil on paha olla (Kuka muu muka, 2013), Sokka irti (Sokka irti, 2012), Jippikayjei (Jare Henrik Tiihonen 2, 2010) tai Kaltevaa pintaa (Jare Henrik Tiihonen, 2009)?

Veikkaamme kuitenkin, että nimeksi tulee profeetallinen biisi, jossa Cheek rehenteli ostavansa yökerhon: Yhtäccii.