Childish Gambinolta uusi ainutlaatuinen video – papukaijamerkki sille, joka bongaa kaikki cameot

Feels Like Summer sai näyttävän animoidun videon.

https://youtu.be/F1B9Fk_SgI0

Childish Gambino ei osaa olla tekemättä vaikuttavia musavideoita. Jonkun toisen artistin olisi ollut hankala palata samalle hiekkalaatikolle häikäisevän This Is American jälkeen, mutta Donald Gloverille moinen ei tuota vaikeuksia.

Räppäri ei yritä Feels Like Summer -sinkulla toistaa samaa temppua kuin viimeksi, vaan viiltävän yhteiskunnallisen kritiikin sijaan nyt suunnataan r’n’b:n maailmaan. Tällä surumielisen lauhkealla fiilistelyvideolla käydään läpi genren nykypäivä ja historia joviaalien cameoiden kautta.

Animoidulla videolla esiintyvien kasvojen bongauksessa on kaikki juomapelin ainekset. Alkuun pääsee vaikkapa etsimällä Janelle Monáen ja Tessa Thompsonin skeittilaudoilla, Futuren varastamassa Draken pyörän, Oprahin letittämässä Lil Uzi Vertin hiuksia, J Colen vesipyssyhyökkäyksessä, The Weekndin vetämässä köyttä arvattavasti Solangen kanssa.

Tai Kanyen itkemässä MAGA-hatussa ja melkoisen yllättävän hahmon ilmestymässä lohduttamaan miestä (jos et tunnista häntä, emme aio auttaa). Chris Brown taas saa itkeä aivan yksin.

Eikä historiallisia ikoneja unohdeta. Vinkki, vinkki: myös muun muassa Whitney Houston ja Michael Jackson näyttäytyvät ruudulla.

Ja lisää bongattavaa löytyy. Tsekkaa hieno kokonaisuus yltä.