Children of Bodom fyysisen albumilistan ykköseksi – hevi jyrää ”vanhassa” formaatissa, vain eteläkorealainen poikabändi kiilasi väliin

Heviä, sitä pitää olla! Ja Suomessa aina onkin.

18.10.2021

Suomen albumilista ei liikoja tällä viikolla yllätyksiä tarjoa. Muualla sitten tapahtuukin.

Haloo Helsinki! jatkaa albumilistan ykkösenä, kakkosena on Williamin Boy Wonder ja kolmantena Behmin Draaman kaari viehättää. Nelosena on Lil Nas X ja vitosena Ellinooran Viimeinen romantikko.

Sinkkulistalla ykkösenä on Cledosin, Iben, Averagekidluken ja A36:n Samma Gamla Vanliga – Remix. Kakkosena on Sanni uutuussinkullaan Kesken, kolmantena sitten Anna Abreu versiollaan Anssi Kelan Huuliharpusta. Nelosena on Ed Sheeranin Shivers, ja vitosena The Kid Laroin ja Justin Bieberin kappale Stay.

Fyysisen albumilistan ykkösenä on Svart Recordsin uusintapainos Children of Bodomin Hatebreederistä. Kakkosena on eteläkorealainen poikabändi Enhypen, sitten mennään taas metalin ja hevin tahdissa, sillä kolmosena listalla on Iron Maidenin Senjutsu. Nelosena on Trivium In The Court Of The Dragon -uutukaisellaan ja vitosena sitten legendaarisen Stonen debyyttilevy Stone. Get stoned!

Lisää luettavaa