Cypress Hill julkisti yksityiskohtia tulevasta albumistaan sekä julkaisi tyylilleen uskollisesti poliittisesti painavan singlen

Bye Bye -kappale tulee löytymään yhtyeen uudelta albumilta.

Kalifornialainen hiphop-kokoonpano Cypress Hill ilmoitti perjantaina Instagram-tilillään julkaisevansa uuden albumin. Back In Black -nimeä kantava levy tulee olemaan yhtyeen kymmenes studioalbumi, ja sen julkaisupäivämääräksi on asetettu 18.3. Viimeksi Cypress Hilliltä kuultiin uutta musiikkia viime vuoden lokakuussa, kun kannabis-lainsäädäntöä kommentoiva Open Ya Mind ilmestyi. Kirjoitimme siitä täällä.

Uudelta albumilta saadaan nyt lisää esimakua uunituoreen Bye Bye -singlen muodossa, jolla vierailee Dizzy Wright. ”Cypress Hillin traditiolle uskollisena yritämme aina tehdä tummasävyisen biisin”, B-Real kertoo uuden singlen tiedotteessa. ”Tämä kappale on kannanotto. Otamme epäsuorasti kantaa nykypäivän politiikkaan. Siihen, millaista on hallituksen ja poliitikkojen puolesta tulla tuuditetuksi tähän unimaailmaan. He yrittävät estää meitä näkemästä sitä erillisyyttä jonka he ovat luoneet, johdatellen meidät tiedottomaan tilaan sillä aikaa kun he tekevät mitä haluavat.”

Kuulet kyseisen kappaleen suoraan alta.

YouTube video

Tulevan levyn kappalelista näyttää seuraavalta:

1. Takeover
2. Open Ya Mind
3. Certified (feat. Demrick)
4. Bye Bye (feat. Dizzy Wright)
5. Come With Me
6. The Original
7. Hit ‘Em
8. Break of Dawn
9. Champion Sound
10. The Ride

Lisää luettavaa