Dave Grohl veti 12-vuotiaan Violet-tyttärensä kanssa Adele-coverin When We Were Young ja lopputulos on hämmentävän hieno

Lahjakkaalla miehellä on lahjakkaat lapset.

https://youtu.be/MO8N1cATvao

Dave Grohl toi tyttärensä Violetin lavalle kalifornialaisen lastensairaalan hyväksi pidetyssä Notes & Words -hyväntekeväisyyskonsertissa lauantaina.

Ihan söpö ajatus lähtökohtaisesti, kun miettii että tyttönen on vasta 12-vuotias, mutta harva varmaankaan odotti Violetilta virtuoosimaista laulusuoritusta, etenkin kun biisivalinnaksi osui sielukkaan pop-kuningatar Adelen When We Were Young.

Yltä voi kuitenkin tarkistaa kaikki mahdolliset ennakkoluulonsa vääriksi, sillä Dave akustisen kitaran varressa ja Violet mikin varressa vetävät todella hienosti yhteen.

Violet ja hänen 9-vuotias siskonsa Harper ovat esiintyneet aiemmin myös Foo Fightersin videolla The Sky Is A Neighbourhood, tosin tuolloin ihan näyttelijän roolissa. Lauantaisessa konsertissa siskokset kuitenkin liittyivät Adele-version jälkeen kumpikin isän seuraan lavalle ja perhe heitti tästäkin biisistä akustisen version kolmisteen. Aika suloista kyllä.