Dior lykkää yhteistyötään Travis Scottin Cactus Jack -levymerkin kanssa Astroworld-tragedian seurauksena

Mallisto oli tarkoitus lanseerata ensi kesänä.

01.01.2022

Viime vuonna ilmoitettu Diorin ja Travis Scottin yhteistyö on siiretty hamaan tulevaisuuteen, sillä marraskuun Astroworld-tragedian valossa paljon on muuttunut. Kirjoitimme traagisesta tapahtumasta muun muassa täällä ja täällä.

Kesällä 2022 oli tarkoitus lanseerata Diorin yhteistyössä Travis Scottin Cactus Jack -levymerkin kanssa suunnittelema kapselimallisto, josta saatiin esimakua viime kesänä Pariisin muotiviikoilla. Nyt alkuviikosta luksusbrändi Dior kuitenkin ilmoitti lykkäävänsä Travis Scottin kanssa toteutettavaa projektia ”toistaiseksi”.

”Kunnioituksesta kaikkia heitä kohtaan, joihin Astroworldin traagiset tapahtumat vaikuttivat, Dior on päättänyt toistaiseksi siirtää Cactus Jack -yhteistyön tuotteiden lanseeraamista, joiden oli alun perin tarkoitus olla osa kesän 2022 mallistoa”, Dior kertoi lausunnossa, joka oli osoitettu eksklusiivisesti muotiin keskittyvälle WWD-medialle.

Dior ei ole ainoa, joka pohtii uudestaan yhteistyötään Travis Scottin kanssa, sillä Astroworld-tragedian jälkimainingeissa muun muassa Nike ja panimoyhtiö Anheuser-Busch ovat perääntyneet Travis Scottin kanssa toteutettavista suunnitelmistaan.

Lisää luettavaa