Dr. Dren entiset naisystävät huomauttavat, että N.W.A.-elokuva kertoo siistityn version aiheestaan

Dr. Dren naissuhteet ja väkivalta heitä kohtaan on noussut esiin uuden elokuvan myötä.

19.08.2015

Dr. Drestä tehtiin Rolling Stone -lehteen kansikuvajuttu, kuten Rumba vähän aikaa sitten uutisoi täällä. Jutussa nostettiin esiin myös Dr. Dren naisia kohtaan suorittamat väkivallanteot tämän nuoruudessa.

N.W.A-leffa Straight Outta Compton on ollut Amerikassa melkoinen hitti. Jo aiemmin omista kokemuksistaan Dr. Dren kanssa kertoneet laulaja Michel’le sekä toimittaja Dee Barnes ovat nostaneet esiin erään epäkohdan elokuvaan liittyen.

Michel’le – jolla on lapsi Dr. Dren kanssa – kertoi, miten hän ymmärtää hyvin sen, että hänet jätettiin kokonaan pois elokuvasta.

”Olin vain hiljainen tyttöystävä noihin aikoihin. Minut hakattiin, jonka jälkeen minun käskettiin olla hiljaa ja mainitsematta asiasta kenellekään”, hän kertoi VladTV:n haastattelussa.

Dee Barnes puolestaan kirjoitti Gawker-lehteen pitkän artikkelin siitä, miten hänet on selvästi jätetty elokuvasta pois tarkoituksella. Barnesin mukaan Dr. Dre hakkasi häntä säälimättömästi vuonna 1991 järjestetyllä levynjulkaisukeikalla.

”Tuota välikohtausta ei näytetä elokuvassa. Eikä sitä pitäisikään näyttää. En itsekään haluaisi nähdä kohtausta, jossa minut hakataan. En myöskään haluaisi nähdä kohtausta, jossa Dr. Dre hakkaa Michel’leä.”

”Totuus kuitenkin on, että niin tapahtui. Katselin elokuvaa ja ihmettelin, miten koko tapahtumaketju oli pyyhitty pois. Straight Outta Compton kirjoittaa yhtyeen historian uusiksi tarkoitushakuisella tavalla.”

Barnes kertoo, että on kärsinyt Dr. Dren hyökkäyksen jälkeen migreenikohtauksista, ja koko hänen elämänsä muuttui täysin Dren väkivallanteon jälkeen. Hän myös sanoo, ettei ihan ymmärrettävistä syistä osaa kuunnella Dren Keep Their Heads Ringin’ -kappaletta samalla tavoin kuin muut.

Hän osoittaa kirjoituksessaan myös sanoja niitä ihmisiä kohtaan, jotka väittävät hänen roikkuvan menneisyydessä.

”En minä roiku menneisyydessä. Minulla on menneisyydestä muisto, jota en koskaan halunnut. Menneisyys kulkee mukanani.”

Lisää luettavaa