Dua Lipa jatkaa albumilistan kärjessä – Testament viikon korkein uutuus

Listarintamalta ei hirveästi raportoitavaa.

14.04.2020

Dua Lipa jatkaa Suomen virallisen albumilistan kärjessä levyllään Future Nostalgia. The Weeknd pysyy toisella sijalla After Hours -levyllään. Ida Paul & Kalle Lindroth pitävät kolmannen paikkansa Vuonna nolla -albumillaan.

Viikon korkein uutuus löydyy kuudennelta sijalta: juuri ennen poikkkeustilaa ja keikkakaranteenia Suomessa vieraillut metalliveteraani Testament albumillaan Titans of Creation. Viikon toinen ja samalla viimeinen uutuus on niin ikään raskaampaa osastoa, Dynaztyn The Dark Delight sijalla 28.

Gasellit-yhtyeen uusi single on saanut fanit kuuntelemaan myös vanhoja levyjä. Bändin kaksi edellistä albumia nousevat takaisin listalle: Jano on listan 36. ja Veli 47.

Ja se Gasellien single, Kutsu, on singlelistan viidentenä korkein uutuus. Muut sinkkulistan uutuudet ovat Petri Nygårdin Tuhansien lärvien maa (8.) ja Draken Toosie Slide (9.).

Kärkikolmikko pysyy viime viikon kaltaisena myös singlelistalla: The Weekndin Blinding Lights ykkösenä, Behmin Tivolit kakkosena ja Pyhimyksen Parempi yksin kolmosena.

Lisää luettavaa