Ed Sheeran julkaisi ensimmäisen näytekappaleen tulevalta albumiltaan – Eyes Closed kertoo suuresta surusta

Sheeranin uusi albumi ilmestyy toukokuussa.

25.03.2023

Ed Sheeran julkaisee uuden ”-” (Subtract) -albumin 5. toukokuuta, kuten aiemmin täällä kerroimme. Levy on tehty yhdessä The National -yhtyeen Aaron Dessnerin kanssa, ja ensimmäinen näytekappale on nyt kuultavissa.

Uusi Eyes Closed oli alun perin erobiisi, mutta sen sanoitukset saivat uuden merkityksen, kun Sheeran koki valtavan menetyksen. Kappale on yksi tulevan levyn popahtavimmista biiseistä.

”Tämä kappale kertoo jonkun menettämisestä, siitä, että joka kerta kun menet ulos ja odotat törmääväsi häneen, kaikki vain muistuttaa sinua hänestä ja asioista, joita teitte yhdessä. Joskus sinun on tavallaan vietävä itsesi pois todellisuudesta turruttaaksesi menetyksen aiheuttaman tuskan, mutta tietyt asiat vain tuovat sinut takaisin siihen”, Sheeran kertoo tiedotteessa.

Kappaleen kylkeen on julkaistu Mia Barnesin ohjaama musiikkivideo.

”Kun mietin Eyes Closed -musiikkivideon konsepteja, halusin tehdä videon, joka olisi saanut vaikutteita Harveyn kaltaisista elokuvista, joissa päähenkilöllä on mielikuvitusystävä, kuten jättimäinen kani, jota kukaan ei näe. On myös kirja, jota luen tyttärilleni, jossa suru kiteytyy mielikuvitusolentoon. Usein suru on jotakin, joka seuraa sinua ympäriinsä, nielaisee huoneet, joissa olet, ja sinä voit tuntea ja nähdä sen, mutta kukaan muu ympärilläsi ei voi. Niinpä päätin luoda videota varten oman suuren sinisen monsterini. Se kasvaa ja kasvaa videon edetessä, kunnes se vie kokonaisia huoneita ja on kaikki mitä näen, aivan kuten suru.”

Kuuntele biisi ja katso video alta.

Lisää luettavaa