Edesmenneen Alexi Laihon Bodom After Midnight -yhtyeen ep ilmestyy huhtikuussa

Bodom After Midnight -ep ilmestyy huhtikuussa.

11.02.2021

Alexi Laihon kuolemasta saatiin tieto tammikuun alussa. Lue muistokirjoitus täältä.

Bodom After Midnightin oli tarkoitus olla legendaarisen Children of Bodom -metalliyhtyeen seuraaja. Bändin suunnitelmat olivat suuret ja niihin kuului ep-julkaisu tänä keväänä sekä täyspitkä albumi myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Napalm Recordsin kautta 23. huhtikuuta julkaistava Paint The Sky With Blood -ep äänitettiin Suomessa vuonna 2020. Nyt kolmesta kappaleesta koostuva tuleva levy saa kuitenkin aivan uuden merkityksen.

Paint The Sky With Blood on ennen kaikkea kunnianosoitus uskomattomalle taiteilijalle ja poikkeukselliselle musiikilliselle perinnölle, edesmenneelle kitaristille ja vokalistille Alexi Laiholle sekä samalla myös moderni hatunnosto koko genrelle”, kertoo tiedote.

”Kuten me muutkin, Alexi oli erittäin innoissaan näistä kappaleista eikä malttanut odottaa niiden julkaisua, joten olemme iloisia, että voimme täyttää hänen toiveensa. On sanomattakin selvää, että olemme otettuja ja ylpeitä siitä, että saimme olla mukana hänen viimeisessä luovassa työssään, ja tuomme sen nyt kaikkien kuultavaksi juuri niin kuin hän halusikin. On aika päästää peto vielä kerran irti ja juhlia Alexin musiikkia, perintöä ja miestä itse”, yhtye kertoo tiedotteessa.

Ep:n kappalelistauksen löydät alta.

1. Paint The Sky With Blood
2. Payback’s A Bitch
3. Where Dead Angels Lie (Dissection Cover)

Lisää luettavaa