Edm-kuningas kokeilee erikoista taktiikkaa tulevien julkaisujensa kanssa – uudella singlellä jälleen raskaansarjan vierailijakaarti

Calvin Harris liukui liikaa, nyt on lämpöhalvaus.

01.04.2017

Calvin Harris julkaisi pieni tovi sitten yhteiskappaleen itse Frank Oceanin ja Suomeen saapuvan Migosin kanssa. Tuolloin pystyi hyvällä syyllä puhumaan raskaansarjan vierailijoista. Frank Oceania kun ei joka päivä vierailulla kuulla ja Migos on tämän hetken kuumimpia rap-nimiä. Tuon kyseisen Slide-biisin löydät jutun alta.

Nyt Harris tulee uudella julkaisulla ja vierailijalista on jälleen kerran todella vakuuttava. Mikkin varteen tarttuu Suomeen kesällä saapuva Young Thug, aina kovalla tasolla suorittava megatähti Pharrell Williams ja tämän hetken suosituimpiin laulajoihin kuuluva Ariana Grande. Biisi kantaa nimeä Heatstroke ja jatkaa Sliden tavoin kesäissä tunnelmissa.

Calvin Harris promosi tätä kappaletta etukäteen jakamalla tarkat biisitiedot. Tuossa kuvassa oli listattu kaikki soittimet mitä biisillä käytetään. Kenties tällä teolla Calvin Harris haluaa täsmentää kaikille epäilijöille, että mies kyllä hallitsee useamman soittimen. Samalla tämä toki kertoo siitä, että luvassa on orgaanista soundia ja varsinaisesta edm-jyystöstä ei ole tietoakaan. Tsekkaa tarkka kuvaus biisistä alta. Suosittelemme myös kiinnittämään huomiota siihen, että Pharrell Williams soittaa kappaleella pianon lisäksi perkussioita.

‪CALVIN HARRIS // YOUNG THUG // PHARRELL // ARIANA GRANDE‬

Henkilön Calvin Harris (@calvinharris) jakama julkaisu

Calvin Harris on kertonut, että ei julkaise enää levyjä, vaan yksittäisiä sinkkuja. Niitä kappaleita olisi luvassa tänä vuonna 10, eli yhden kokonaisen levyn verran. Hieman samankaltaista taktiikkaa kokeilee myös John Mayer, joka ei tosin luopunut täysin levyjen julkaisemisesta, mutta julkaisee sen monessa osassa.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, että mitä Harris jatkossa julkaisee. Vierailijalista on tähän mennessä hyvin vakuuttava. Pieni muutos musisoinnissa vaikuttaa myös mielenkiintoiselta, ilmeisesti Harris on löytämässä itselleen aivan uudenlaisen fanipohjan.

Tsekkaa biisistä reipas näytepätkä alta. Jos meno maittaa, niin täältä pääset kuuntelemaan kokonaista versiota.

Lisää luettavaa