Eevil Stöö julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan – katso uunituore musiikkivideo

"Mitä vittuu, sähän laulat ku enkeli!"

07.11.2022

Viime perjantaina ilmestyi Eevil Stöön uusi kappale nimeltään Thunderdome. Kyseessä on ensimmäinen single Stöön tulevalta albumilta, ja se on ensimmäinen näyte artistin yhteistyöstä Dungeon Racks -tuottajakaksikon kanssa. Kyseisen kollaboraation hedelmiä tullaan nauttimaan tästä lähtien pitkälle tulevaisuuteen, lupaa kappaleen mukana tullut Katakombin lähettämä saateteksti.

Tänään biisiin julkaistiin myös Lari Tarvaisen kuvaama ja ohjaama video. Tarvainen on Eevil Stöön luotto-videotaiteilija, mikä kyllä näkyykin videon stöömäisessä hengessä. Kokonaisuus nimittäin sisältää elementtejä jotka ovat sekä hurjia että hyytäviä (kuten rappusia pitkin vieriviä pääkalloja ja taivaalla liiteleviä mitä lie lentoliskoja), myös aurinkoisia ja samaistuttavia, kuten kamujen kanssa ulkosalla notkuminen.

”Thunderdome on anthem kesän päättymiselle ja vajoamiselle syksyn syleilyyn”, tiedotteessa kuvataan, mikä tyhjentävästi kiteyttää biisin sävyn. Etenkin raukean harmonisesti kupliva biitti vie ajatukset loppukesän hiipuviin auringonsäteisiin, jotka lempeästi osuvat jäätymistään odottavan järven pintaan. Kappale on kuitenkin myös Eevil Stöön tapaan häpeilemättömän rääväsuinen osoitus hahmon kyvyistä ja kunnianhimosta, mihin sisältyy sekä ovelia letkautuksia muiden räppäreiden suuntaan että vilpittömän kannustavaa tsemppiasennetta.

Katso Thunderdome-musiikkivideo alta.

Lisää luettavaa