Eevil Stöön, JV:n, Tarbash Luodin ja Pehmee Goon muodostama Musta Sade toimittaa armottoman raakaa materiaalia

Diskon vika hidas -kappale on kvartetin ensimmäinen julkaisu.

12.12.2021

Melkoisen raju ryhmittymä hyppää öisen savuverhon takaa estradille, kun yhtye nimeltä Musta Sade julkaisi perjantaina esikoissinglensä. Diskon vika hidas on aivan oikeutetusti Katakombin julkaisema biisi, sillä juuri tätä levy-yhtiötä kappaleessa vellovat pimeät pilvet ja liejunhajuiset riimit kaipaavatkin.

Musta Sade ei ole mikään amatöörikollektiivi, sillä sen muodostavat Tarbash Luoti, Eevil Stöö, JV sekä tuottaja Pehmee Goo. Eevil Stöö ja JV toimivat totutusti yhdessä, kaksikko kun julkaisi aiemmin syksyllä yhteisen levynkin, mutta eipä Tarbash Luoti ja Stöökään mikään tuliterä kombinaatio ole, sillä tyypit räppäsivät yhdessä Kalle Kinoksen niin ikään tänä syksynä ilmestyneeltä levyltä löytyvällä Kiva poika -biisillä. Pehmee Goo taas on tehtaillut biittejä Eevil Stöölle aiemminkin, kuten esimerkiksi B.M.T-ep osoittaa.

Diskon vika hidas on kuitenkin aivan omaa luokkaansa. Kappaleessa apokalyptisen sakea sade rummuttaa niskaa yhtä kovaa kuin kolmikko rummuttaa servauksiaan ja veitsenterävästi välähteleviä näkemyksiään, joita diskon vikaan hitaaseen mahtuu kasapäin. Pehmee Goon biitti murskaa nautinnollisesti alleen ja syö tieltään kaiken valon, jättäen jälkeensä pelkän kalseuttaan rahisevan tantereen. Kappale on armoton ja raaka, mutta juuri sellaisenahan me diskomme haluammekin, ainakin tältä kvartetilta.

Saamiemme tietojen mukaan Mustaa Sadetta on jatkossa kuultavissa lisääkin, sillä yhtye valmistelee kokonaista esikoisalbumia. Sitä odotellessa voit luupata uutuusbiisiä alta.

Lisää luettavaa