”Ehkä törmätään ihanaan tyyppiin ja maailma on kauniimpi kuin tunti sitten” – pop-musiikkia urbaanilla kierteellä

Joy kääntää uuden sivun artistiurallaan.

12.11.2022

Aiemmin nimellä Joy Regwan musiikkia tehnyt artisti julkaisi eilen uuden kappaleen pelkällä Joy-artistinimellä. Hänen edellinen albuminsa oli englanninkielistä folkpop-musiikkia, kun taas eilen ilmestynyt kappale kurottelee uudenlaisiin suuntiin Fountain-tuotantotiimistä tutun Danitellon tuotannon myötä.

Aavistuksen arvoituksellinen ja mehevän tarinallinen Nousuja ja laskuja -kappale kertoo nautinnoista ja niiden hinnasta – siitä miten maailmanomistaja-oloista palataan maan päälle ja jälleen kiepsahdetaan kohti euforisia huippuja. Aaltoliikkeenomaisesti heilahtelevia seikkailunpätkiä, joita Joyn lumoavan äänen alla tukee Danitellon ylös alas kuohuva biitti.

”Nousuja ja laskuja on kooste yhdestä viikonlopusta ihmisen elämässä”, Joy kertoo. ”On se perjantai, kun nousuhiprakassa koko maailma on kutkuttavan odottava ja auki. Suunnataan kaveriporukan kanssa laulamaan edellisten vuosikymmenten hittejä karaokebaariin. Ehkä törmätään ihanaan tyyppiin ja maailma on kauniimpi kuin tunti sitten. Tulee lauantai, eilinen tuntuu vähän, mutta mimosa-drinkeillä pääsee kevyesti ja varmasti uuteen nousuun. Ääni käheänä, taas mennään. Koko maailma on sun. Sitten tulee sunnuntai… Silloin maksetaan laskut.”

Kuuntele biisi alta.

Lisää luettavaa