”Ei nyt kuitenkaan spoilata liikaa, mutta ainutkertainen parin tunnin konsertti on suunnitelmissa” – Pyhimys kertoo syksyn suunnitelmistaan

Yksi ja vain yksi keikka luvassa.

Kynnet, kynnet -hitillä Rumban tämän hetken merkittävimpien kappaleiden listalle päätynyt Pyhimys juhlisti Tapa poika -albuminsa julkaisua peräti kolmen loppuunmyydyn Tavastian-keikan voimin. Kesällä Pyhimys kiertää valikoidut festarit (Provinssi, Ruisrock, Ilosaarirock, Qstock, Flow ja Blockfest).

Syksyn ja sitä myöden koko loppuvuoden ohjelma on nyt selvillä: Pyhimys esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 13. lokakuuta. Se on samalla räppärin ainoa keikka syksyllä.

”Uutta levyä ja kiertuetta saa taas odottaa määrittämättömän ajan, enkä näe itseäni kiertämässä pizzerian nurkkia ilman selkeetä funktiota”, Pyhimys sanoo.

”Sen sijaan olis kiva kokeilla jotain uutta spessulia. Pyrin roudaamaan aikaisempaa enemmän musiikki- ja esiintyjäihmisiä mukaan. Ei nyt kuitenkaan spoilata liikaa, mutta ainutkertainen parin tunnin konsertti on suunnitelmissa.”

Konsertti kantaa nimeä Neljä vuodenaikaa: Syksy ja Kultsalla kuullaan Pyhimyksen mukaan myös uusia biisejä.

Liput maksavat 29 euroa. Niiden myynti alkaa Lippupisteessä ja Tiketissä maanantaina 28. toukokuuta. Tapahtuma löytyy myös Facebookista.