Elton Johnin kappaleista julkaistiin cover-levy – nyt voi puhua ihan rehellisesti, että levy sisältää pelkkiä eturivin artisteja

Elton Johnia muiden laulamana.

08.04.2018

Elton John lopettelee uraansa pikkuhiljaa ja nyt laulajan tuotoksista julkaistiin Revamp: The Songs Of Elton John & Bernie Taupin -cover-levy. Bernie Taupinin kanssa Elton John on tehnyt musiikkia pitkin yli 50-vuotisen uransa.

Tätä levyä kasatessa ei ole katsottu puhelinluettelosta, että kuka ehtii, vaan enemminkin kuka saa tehdä kalenteriin tyhjää.

Levyllä kuullaan muun muassa Lady Gagaa, Ed Sheerania, Mary J. Bligea, Coldplayta, Sam Smithia, The Killersiä ja Queens Of The Stone Agea.

Ed Sheeran ei toki oli ensimmäistä kertaa Elton Johnin asialla, vaan on tulkinnut Castle In The Wind -kappaleen aiemminkin. Nyt tästä versiosta saatiin ”2018-versio”, joten ajan hermolla ollaan parhaimman mukaan.

Levystä julkaistiin albumi-sampleri, josta voi kuunnella lyhyet näytteet biisi kerrallaan. Jos vielä tämän jälkeen tuntuu, että koko levyn voisi pyöräyttää kunnolla läpi, niin se löytyy useimmista suoratoistopalveluista.

Lisää luettavaa