”En jaksa kuunnella” – talon miksaaja nöyryytti artistia uudistuneen klubin avajaisissa

On the Rocks aukesi väärällä jalalla.

Helsingin On the Rocksissa vietettiin viime viikonloppuna avajaisia. Uudistuneen klubin uudella lavalla nähtiin lauantaina Shiraz Lane ja Mara Balls.

Ennen ovien avautumista koettiin episodi, joka henki ”vanhan ajan meininkiä” pahassa: talon oma äänimies osoitti olevansa paikan kuningas nöyryyttämällä artistia. Mara Ballsin suorittaessa soundcheckiään äänimies tuli yllättäen lavalle ja laittoi basistin vahvistimen pois päältä ja totesi: ”En jaksa kuunnella.”

Bändin liideri Mara kirjoittaa Facebookissa:

”Suosittelen esimerkiksi korvatulppia tai alan vaihtoa. Tuommoisesta tulee lähtökohtaisesti aika surullinen mieli ja ei-tervetullut olo. Itse menen henkisesti henkiseen epävireeseen, jos ihmiset on mulkkuja. Koeta siinä sitten antaa isolla kauhalla jotain hyvää.”

Päivitys 30.4. klo 15.21: Asia on sovittu klubin ja artistin välillä. Mara Balls tarkentaa lausuntoaan: ”Aapo räpelteli autistisesti (tyyppaili soundeja), miksaaja oli väsynyt ja stressaantunut ja töksäytti tahdittomasti. Pahoittelut on kuultu ja vastaanotettu molemmin puolin. Case closed, kaiken parjaamisen ja huutelun voi lopettaa, siirtykää vapun viettoon.”

Päivitys 30.4. klo 15.44: On the Rocksin edustajan mukaan välikohtaus sattui lavaa rakentaessa, ennen varsinaista soundcheckiä.

Siirrymme vapun viettoon.