Ennustimme tälle tulokkaalle major-diiliä – seuraava tiedote tuli Sonylta

Louie Blue julkaisi uutta musiikkia.

Tutustuimme kesäkuussa Louie Blue -nimiseen artistiin, jonka esikoissingle oli häikäisevän valmis paketti elektronista r&b:tä. Kysyimme taiteilijanimen takana olleelta 17-vuotiaalta turkulaiselta Alec Moborgilta muun muassa, että mitä jos ja kun monikansallisten levymerkkien kiinnostus herää. Moborg kommentoi, ettei sulje mitään vaihtoehtoja pois, mutta haluaa rauhassa katsella vaihtoehtojaan.

Nyt, vajaa puoli vuotta myöhemmin, Louie Blue julkaisi uuden singlen Like That. Julkaisijana on major-yhtiö Sony yhdessä Louie Bluen aiemman tallin Booa Musicin kanssa. Ja mikäs siinä: Like That on modernia ja tarttuvaa klubisoundia, jota kelpaa vertailla kansainvälisiin artisteihin tippaakaan häpeilemättä.

”Tämä oli hauska projekti, joka saatiin kasaan tosi nopeasti. Koko biisi saatiin tehtyä samana päivänä kuin biitti valmistui. Kaikki palaset loksahtivat kohdilleen”, Moborg kommentoi Rumballe Meksikosta, jossa vaikuttaa loppuvuoden.

”En mielelläni lähde avaamaan biisin tarinaa tai mistä se kertoo. Koen, että jos lähden kertomaan, miten biisi pitäisi ymmärtää, siitä häviää iso osa tulkintaa, mitä haluaisin jättää kuulijalle. Tämä biisi sopii kuunneltavaksi oikeastaan mihin vuodenaikana tahansa. Vähän piristystä ja loungemaista groovea syksyn pimeneviin iltoihin, mutta toisaalta tämä voisi toimia myös kevätiltojen soundtrackina.”

Kuuntele biisi alta.