Erään tämän kevään kovimmista bängereistä tehnyt artisti huomenna ilmaiskeikalla Helsingissä

Safira huomenna Siltasessa.

Kovassa nosteessa oleva Safira esiintyy huomenna ilmaiskeikalla Helsingissä.

Keväällä 2021 Safira julkais debyytti-ep:nsä Palasiks omakustanteena. Artistilta kuultiin musiikkia toukokuun lopussa, kun hän julkaisi yhdessä Sara Been ja Jotti Singhin kanssa Baby Boo -nimisen kappaleen, jonka tituleerasimme täällä bängeriksi. Safiran laajan haastattelun viime tammikuulta voit lukea täältä.

Viime viikolla hän puolestaan julkaisi uuden kappaleen Jalat alta, josta Rumban Catharina Herlin kertoi seuraavaa:

”Jalat alta -niminen single on nimittäin hurmaava tietysti Safiran teeskentelemättömän läsnäolon ja koukuttavan äänen takia, mutta myös huomiota herättävän imartelevasti toteutetun tuotannon ja kappaleen saaman jälkityöskentelyn ansiosta. Safiran sointuva ääni tulee kirkkaasti läpi ilakoivasti hyppelehtivän biitin, mutta samalla eri komponentit on kiedottu yhdeksi harmoniseksi ääniaaltomassaksi, joka ikään kuin kietoo kuulijansa suorastaan fyysisen hyvältä tuntuvaan soundillisten elementtien pumpuliseen peittoon… Pumpulia toki on luvassa ihan jo siksi, että kyseessä on Safira: artistille ominaista on tähdillä ja suudelmilla koristellun maailmankuvan välittäminen, minkä pastellinväriset sävyt todella tuovat kaivattua pehmeyttä turhan maskuliinisten räppiympyröiden ummehtuneisuuteen.”

Safiran voi nähdä huomenna Helsingin Siltasessa kello 20.00 alkaen. Artisti lupailee, että lavalle nousee myös hänen ystäviään ja muita artisteja, joten sinne vain paikan päälle fiilistelemään: messissä on vierailemassa ainakin niin ikään loistomusaa tekevä Nelma U, josta voit lukea lisää vaikkapa täältä ja täältä.

Illan dj:nä toimii DJ Serotonin.

Keikan Facebook-sivun löydät täältä.

YouTube video

Lisää luettavaa